2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT İŞLEMLERİ

Lisansüstü programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda belirtilen kayıt tarihlerinde Ege Üniversitesi E-Kayıt sistemi üzerinden E-Devlet şifresi ile giriş yaparak elektronik kayıt yapabileceklerdir. Kayıt sistemine giriş için tıklayınız. (Kayıt sistemi saat 23:59’a kadar açık tutulacaktır. Ancak YÖKSİS’te mezuniyeti görünmeyen ve/veya ikinci öğrencilikle ilgili kayıt engeli bulunan adaylar mevcuttur. Bu adayların, söz konusu durumların çözümlenmiş olması durumunda ilgili belgeleri Daire Başkanlığımıza ulaştırarak kayıtla ilgili engeli kaldırtmaları ve ardından kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Daire Başkanlığımız saat 17:00’ye kadar hizmet verdiğinden kayıt hakkı kazanan tüm adayların saat 17:00’ye kadar kayıtlarını tamamlamaları önem arz etmektedir.)

Ancak aşağıda belirtilen durumlarda adaylar elektronik kayıt yapamayacaklardır.

Devamı için tıklayınız