Çerez Örnek

Üniversitemizde öğrenimine devam eden İran uyruklu öğrencilerimizin dikkatine

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın İran'da son dönemde yaşanan internet ve iletişim altyapısındaki ciddi aksamalar nedeniyle aileleriyle sağlıklı iletişim kuramadıkları, bu sebeple yurt dışından para transferi gerçekleştiremedikleri ve öğrenim ücretlerini süresi içerisinde ödeyemedikleri yönünde Başkanlıklarına gelen başvurular üzerine İran uyruklu öğrencilerin öğrenim ücretlerinin bahar dönemi içerisinde ödenebilmesine imkân tanınması, taksitlendirme dâhil olmak üzere makul süre verilmesinin sağlanmasına ilişkin yazısına istinaden Üniversitemizde öğrenimlerine devam eden İran uyruklu öğrencilerin 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılına ait öğrenim ücretlerini en geç anılan dönemin sonuna kadar ödeyebilmelerine, anılan döneme özel olmak üzere ücret ödemesine bakılmaksızın kayıt yenileme/ekle-sil işlemleri için ilgili akademik birimlere başvurarak, akademik birim kurulu kararı ile söz konusu işlemleri yapabilmelerine imkan tanınmasına yönelik Üniversitemiz Yönetim Kurulu kararına istinaden söz konusu öğrencilerimizin ilgili Enstitü/ Fakülte/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokuluna başvurarak işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ