Çerez Örnek

2024-2025 GÜZ EK MADDE 1 YATAY GEÇİŞ YEDEK KAYIT İŞLEMLERİ

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı güz yarıyılı Ek Madde 1 yatay geçiş başvurusu sonucunda yedekten kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Üniversitemizin elektronik kayıt sistemi üzerinden aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Yedek Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2024 (Kayıt sistemi 08.00’de açılacak ve 17.00’de kapanacaktır.)

Adaylar E-Kayıt sistemine giriş için tıklayınız sayfasındaki “e-Devlet ile Giriş” sekmesinden e-Devlet Şifresi ile üniversitemizin kayıt sistemine giriş yapıp kayıt için istenen belgeleri sisteme ekleyerek “kaydı tamamla” butonuna basacaklardır.

Öğrenciler kayıtlarının son durumunu kayıt sisteminden kontrol edebileceklerdir. Sisteme eklenen belgeler kayıt personeli tarafından kontrol edilecek ve uygun olmaması halinde açıklama yazılarak düzenlemeye verilecektir. Bu nedenle öğrencilerin kayıt durumlarını kayıt sistemine girerek son kayıt tarihine kadar takip etmeleri gerekmektedir.  Düzenlemeye verilen durumlarda adaylar kayıt tarihleri içerisinde ilk yüklediği belgeyi silerek yeni belgeyi yüklemek suretiyle yeniden kaydı tamamla butonuna basacaklardır.

Sağlık raporu istenilen programlar için sağlık raporunu temin edemeyenlerin aşağıdaki şartlı kayıt dilekçesini ilgili belge türüne imzalı bir şekilde yüklemeleri gerekmektedir.

Yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız. (Başvuru sonuçları aday numarasına göre ilan edilmiştir. Aday numarasını bilmeyen öğrenciler yatay geçiş başvuru ekranında yer alanŞifremi Unuttumlinkinden öğrenebileceklerdir.)

E-Kayıt sistemine giriş için tıklayınız.

KAYIT BELGELERİ:

Ders Kaydı İşlemleri

Kayıt yenileme (ders kaydı) işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul öğrenci işleri bürolarından edinilebilecektir.

Öğrenci Kimlik Kartı İşlemleri

Kayıtlarını gerçekleştiren öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürolarından teslim alabileceklerdir.


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ