Çerez Örnek

2024-2025 GÜZ YARIYILI ÖZEL ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ

 

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılı özel öğrenci başvuruları sonucunda ilgili yönetim kurulları tarafından kabul edilen öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihlerde kayıt için istenen belgeleri başvuru sistemine PDF formatında yüklemeleri ayrıca oidb@mail.ege.edu.tr e-posta adresine ulaştırmaları gerekmektedir. Kayıt için istenen belgeleri eksik olanların kaydı yapılmayacaktır.

Kayıt belgeleri kayıt personeli tarafından kontrol edilecek ve durumu kayda uygun olan adayların başvuruları onaylanacak ve kayıtları gerçekleştirilecektir. Adaylar başvuru durumunu başvuru sisteminden takip edebilecektir. Başvuruları onaylanan adayların durumu “Başvurunuz Kabul Edildi” şeklinde görünecektir.

Adayların eksik veya hatalı belge yüklemeleri halinde başvuruları açıklama yazılarak düzenlemeye verilecek ve kayıtları gerçekleşmeyecektir. Başvuruları düzenleme için geri gönderilen adayların durumu “Düzenleme için geri gönderildi” şeklinde görünecektir.

Kayıt başvuruları düzenlemeye verilen adayların, kayıt tarihlerinde başvuru sistemine girerek açıklamada yer alan eksiklikleri gidermek suretiyle “Başvuruyu Tekrar Gönder” butonuna basmaları gerekmektedir.

Adayların durumlarının kayda uygun olmaması durumunda başvuruları reddedilecektir.  Başvuruları reddedilen adayların durumu “Başvurunuz Reddedildi” şeklinde görünecek ve adaylar yeniden başvuru yapamayacaklardır.

Kayıt Tarihleri: 9-13 Eylül 2024

Kayıt Başvurusu için tıklayınız.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Not: Belgelerin PDF formatında yüklenmesi gerekmektedir.

Ayrıca adayların öğrenci kimlik kartı basımı için vesikalık fotoğraflarını JPEG formatında  oidb@mail.ege.edu.tr e-posta adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Ders Kaydı İşlemleri

Kayıt yenileme (ders kaydı) işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürolarından edinilebilecektir.

Öğrenci Kimlik Kartı İşlemleri

Kayıtlarını gerçekleştiren öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürolarından teslim alabileceklerdir.


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ