Make font size smaller Make font size default Make font size larger

EGE ÜNİVERSİTESİ

Öğrenci ve Mezun Canlı Destek Hattı

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANS/ÖN LİSANS ÖZEL ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ

KAYIT TARİHLERİ:  28 Eylül-02 Ekim 2020

Üniversitemizde özel öğrenci olarak ders görmek isteyen ve ilgili Yönetim Kurulları tarafından uygun bulunan öğrencilerin kayıt işlemleri http://ebys.ege.edu.tr/Ogrenci/Ogr0228/default.aspx  adresinden gerçekleştirilecektir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yukarıda belirtilen adresten “ilk giriş” butonundan giriş yaparak istenilen bilgileri girdikten sonra “kaydet” butonuna basmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adayların daha sonraki bir tarihte kayıt yaptırmaları mümkün değildir.

Kaydını gerçekleştiren öğrencilerin kimlik kartı basımı için fotoğraflarını cetin.baysoy@mail.ege.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Kayıt yenileme işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgiyi ilgili Fakülte/Yüksekokul öğrenci işleri bürolarından öğrenebilirsiniz.