Çerez Örnek

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı not ortalaması ile yedekten kayıt hakkı kazanan adayların yatay geçiş başvuru sonuçları ve kayıt işlemleri

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı yatay geçiş başvurusu sonucunda yedekten kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 10 Ağustos 2020 tarihinde yapılacaktır. Öğrencilerin kayıt hakkı kazandıkları  programa kayıtlanabilmeleri için yatay geçiş başvurusu yaptıkları aday numarası ve şifresi ile kayıt süresi içinde aşağıda linki verilen Yatay Geçiş Kayıt sistemine giriş yapmaları, “Kesin Kayıt Belge Türü”nü işareteleyerek kayıt belgelerini yüklemeleri ve “Kaydımı Tamamla” butonuna basmaları gerekmektedir.  Kayıt belgeleri 2020 yatay geçiş kılavuzu madde 2.15'te belirtilmektedir. Kayıt belgelerini temin edemeyenlerin aşağıdaki şartlı kayıt dilekçelerini ilgili belge türüne imzalı bir şekilde yüklemeleri gerekmektedir.

Yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Kayıt için tıklayınız.

Sağlık raporunu temin edemeyenler için şartlı kayıt dilekçesi.

Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belgeyi temin edemeyenler için şartlı kayıt dilekçesi.

Belgesi eksik olan öğrencilerin kayıtları şartlı olarak yapılacak ve dilekçede belirtilen süre içerisinde belgelerini 0232 311 35 66 numaralı faksa göndermeleri veya sercan.gur@ege.edu.tr veya sercangurege@gmail.com adreslerine e-posta göndermeleri  gerekmektedir. E-posta alındığında belgelerin teslim alındığına ilişkin cevabi e-posta gönderilecektir. Kendilerine verilen süre sonunda belgesini teslim etmeyenlerin şartlı kayıtları iptal edilecektir. 

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ