EGE ÜNİVERSİTESİ TIP-BİLİM DOKTORASI BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI KAYIT İŞLEMLERİ

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Üniversitemiz Tıp-Bilim Doktorası Bütünleşik Programına kayıt hakkı kazanan adayların aşağıda belirtilen tarihlerde kimlik.ege.edu.tr hesabından giriş yaparak “Öğrenci Başvuru” sayfasından “Yeni Başvuru” sekmesini seçerek kayıt için istenen belgeleri PDF formatında yüklemek suretiyle “Başvuru Yap” butonuna basarak kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Kayıt için istenilen belgeleri eksik olanların kaydı yapılmayacaktır.

Kayıt belgeleri kayıt personeli tarafından kontrol edilecek ve durumu kayda uygun olan adayların başvuruları onaylanacak ve kayıtları gerçekleştirilecektir. Adaylar başvuru durumunu kimlik.ege.edu.tr hesabından giriş yaparak “Öğrenci Başvuru” sayfasında yer alan “Başvurularım” sekmesinden takip edebilecektir. Başvuruları onaylanan adayların durumu “Başvurunuz Kabul Edildi” şeklinde görünecektir.

Adayların eksik veya hatalı belge yüklemeleri halinde başvuruları açıklama yazılarak düzenlemeye verilecek ve kayıtları gerçekleşmeyecektir. Başvuruları düzenleme için geri gönderilen adayların durumu “Düzenleme için geri gönderildi” şeklinde görünecektir.

Kayıt başvuruları düzenlemeye verilen adayların, kayıt tarihlerinde kimlik.ege.edu.tr hesabından giriş yaparak “Öğrenci Başvuru” sayfasından “Başvurularım” sekmesini seçerek açıklamada yer alan eksiklikleri gidermek suretiyle “Başvuruyu Tekrar Gönder” butonuna basmaları gerekmektedir.

Adayların durumlarının kayda uygun olmaması durumunda başvuruları reddedilecektir.  Başvuruları reddedilen adayların durumu “Başvurunuz Reddedildi” şeklinde görünecek ve adaylar yeniden başvuru yapamayacaklardır.

Asıl Kayıt Tarihi: 09-10 Eylül 2024 (Kayıt sistemi 9 Eylül 2024 tarihinde saat 08.00’de açılacak ve 10 Eylül 2024 tarihinde saat 17.00’de kapanacaktır.)

Yedek Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2024 (Kayıt sistemi saat 08.00’de açılacak ve saat 17.00’de kapanacaktır.)

Kayıt İçin Gerekli Belgeler: (Belgelerin PDF formatında yüklenmesi gerekmektedir.)

Ders Kaydı İşlemleri

Kayıt yenileme (ders kaydı) işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi ilgili öğrenci işleri bürolarından edinilebilecektir.

Öğrenci Kimlik Kartı İşlemleri

Kayıtlarını gerçekleştiren öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını ilgili öğrenci işleri bürolarından teslim alabileceklerdir.