2022-2023 GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YAN DAL BAŞVURU SONUÇLARI KAYIT İŞLEMLERİ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı güz yarıyılında çift anadal / yan dal programlarına asıl olarak kabul edilen öğrencilerin kayıt işlemleri, 19-22 Ağustos 2022 tarihleri arasında, boş kontenjan kalması halinde yedek olarak kabul edilen öğrencilerin kayıt işlemleri 24 Ağustos 2022 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yapılacak, öğrenciler kayıt için çağrılmayacaktır. Öğrencilerin kayıt hakkı kazandıkları çift anadal / yan dal programına kayıtlanabilmeleri için aşağıda linki verilen dilekçeleri doldurup imzalayarak belirtilen kayıt tarihlerinde saat 17:00’ye kadar  0232 311 35 66 numaralı faksa göndermeleri veya @ogrenci.ege.edu.tr uzantılı e-posta adresinden kayit@mail.ege.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerin kayıt yenileme döneminde ilgili Fakülteye ders kaydı için müracaat etmeleri gerekmektedir.

Çift Anadal Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.

Yandal Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.

Çift Anadal başvuru sonuçları için tıklayınız.

Yan dal başvuru sonuçları için tıklayınız.