2020-2021 BAHAR YARIYILI YAN DAL KAYIT İŞLEMLERİ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında yan dal programlarına asıl olarak kabul edilen öğrencilerin kayıt işlemleri, 05-06 Nisan 2021 tarihleri arasında, boş kontenjan kalması halinde yedek olarak kabul edilen öğrencilerin kayıt işlemleri 08 Nisan 2021 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yapılacak, öğrenciler kayıt için çağrılmayacaktır. Öğrencilerin kayıt hakkı kazandıkları yan dal programına kayıtlanabilmeleri için aşağıda linki verilen dilekçeyi doldurup imzalayarak @ogrenci.ege.edu.tr uzantılı e-posta adresinden 0232 311 35 66 numaralı faksa göndermeleri veya sercan.gur@ege.edu.tr veya sercangurege@gmail.com adreslerine e-posta göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerin kayıt yenileme döneminde ilgili Fakülteye ders kaydı için müracaat etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.

Yan dal başvuru sonuçları için tıklayınız.