Resim İş Öğretmenliği 2019 Yedek Kayıt Duyurusu

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ YEDEK KAYIT İŞLEMLERİ

Özel Yetenek Sınavları sonucuna göre Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümüne asil kayıt işlemleri tamamlanmıştır. 3 kontenjan boş kalmıştır. Boş kalan kontenjanlar için yedek kayıt işlemleri 06 Eylül 2019 tarihinde saat 17:00’ye kadar Ege Üniversitesi E-Kayıt sistemi üzerinden E-Devlet şifresi ile giriş yaparak elektronik kayıt olabileceklerdir.

YEDEKTEN KAYIT HAKKI KAZANANLAR :

FEYZA ŞENTÜRK                         ADAY NO: 502

MEHMET CAN ANDAŞ                ADAY NO: 506

BEYZA DALMAN                          ADAY NO: 632

E-Kayıt sistemine giriş için tıklayınız.

Aşağıda belirtilen durumlarda adaylar elektronik kayıt yapamayacaklardır. Elektronik Kayıt Yapamayacak Adaylar

• Lise mezuniyeti MEB servisi üzerinden görüntülenemeyenler

NOT: Lise mezuniyetleri MEB aracılığıyla sorgulanacaktır. MEB sorgusu yapılamayan adayların Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına lise diplomasının aslı ve fotokopisi ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.

• Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurul Kararlarına göre bir öğrenci aynı anda iki lisans veya iki ön lisans programına devam edememektedir. (Açık öğretim ve uzaktan öğretim programları hariç) Söz konusu durum YÖKSİS sistemi üzerinden sorgulanacaktır. Böyle bir durumun oluşması halinde öğrenciden bir programı tercih etmesi istenecektir. Üniversitemize kayıtlanmayı seçecek söz konusu durumda olan adayların kayıtlı oldukları diğer lisans programından kayıtlarını sildirmeleri ve kayıt silme işleminin YÖKSİS’te görünüyor olması gerekmektedir.

Durumları elektronik kayda uygun olmayan adayların durumlarının incelenmesi için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Elektronik kayıt yapamayanların kayıtlarını tamamlamak üzere kayıt tarihinde “Elektronik Kayıt Yapamayacak Adaylar” başlığında belirtilen belgelerle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Kayda engel bir durum olmadığı anlaşılanların elektronik kayıt engeli kaldırılarak adaylar elektronik kayda yönlendirileceklerdir.

Belirtilen tarihte elektronik kaydını yaptırmayan adayların daha sonraki bir tarihte kayıt yaptırmaları mümkün olamayacaktır.

Elektronik kayıt yaptıranların kesin kayıt için ayrıca üniversitemize başvurmaları, belge teslim etmeleri gerekmemektedir.

Yedekten kayıt hakkı kazanan yukarıda adı geçen adayların başvurmaması durumunda 06 Eylül 2019 tarihinde saat 17:00’de aşağıda isimleri belirtilen 2. yedek listesindeki adaylardan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında hazır bulunanlar, liste sırasıyla boş kalan kontenjan sayısı kadar alınarak kayıtlar tamamlanacaktır. Bu adayların bizzat gelmeleri (Adayların nüfus cüzdanı kontrol edilecektir) veya bizzat gelememeleri halinde noterden vekaletname verecekleri kişiler aracılığı ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt olan bu adaylardan aşağıda belirtilen belgeler sitenecektir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Adayın mezun olduğu liseden aldığı “Diplomanın” aslı ya da yeni tarihli “Geçici Mezuniyet Belgesi” nin aslı görülmek suretiyle fotokopisi (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz),

2. Nüfus Cüzdanı Örneği (Aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır)

3. Askerlik Durum Belgesi (1999 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.) ( E Devlet’ten alınan askerlik durum belgeleri de kabul edilecektir.)

2.YEDEK LİSTESİ:

Sıra No