2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YKS MİLLİ SPORCU KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Üniversitemizde 2019 YKS Milli Sporcu Yerleştirme sonucu eğitim görmeye hak kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak 07-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na bizzat gelerek kayıtlarını yaptıracaklardır.

ÜNİVERSİTEMİZE KESİN KAYIT YAPTIRMAK ÜZERE GELECEK OLAN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

*   Kesin kayıt zamanı, adayın bizzat kendisi gelerek kayıt yaptırabilir, ancak noterden vekaletname getirildiği takdirde bir başkası adayın yerine de kayıt yaptırabilir.

*   Eksik kayıt belgesiyle yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve kayıt yapılmayacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GETİRİLMESİ ZORUNLU BELGELER

* Lise diplomanın aslı  ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz) görülmek suretiyle fotokopisi.

*  Nüfus Cüzdanının Fotokopisi (Aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır.)

*    3 adet 4,5 x 6 (cm) ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

*   Askerlik Durum Belgesi (1999 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden yeni tarihli olarak alınacak olup, daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.) ( E Devlet’ten alınan askerlik durum belgeleri de kabul edilecektir.)

*   Tam teşekküllü heyet raporu  (Devlet Hastanesi veya Tıp Fakültesi

Hastanelerinden almaları gerekmektedir)