2022-2023 BAHAR YARIYILI AF YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılı Af Yatay Geçiş başvurusu sonucunda kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Üniversitemizin elektronik kayıt sistemi üzerinden aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Asıl Kayıt Tarihi: 19 – 20 Ocak 2023 (Kayıt sistemi 19 Ocak 2023 tarihinde saat 08.00’de açılacak ve 20 Ocak 2023 tarihinde saat 17.00’de kapanacaktır.)

Yedek Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2023 (Boş kontenjan kalması halinde yedek kayıt duyurusu ayrıca ilan edilecektir.)

Adaylar E-Kayıt sistemine giriş için tıklayınız sayfasındaki “e-Devlet ile Giriş” sekmesinden e-Devlet Şifresi ile üniversitemizin kayıt sistemine giriş yapıp kayıt için istenen belgeyi sisteme ekleyerek “kaydı tamamla” butonuna basacaklardır.

Sisteme eklenen belgeler kayıt personeli tarafından kontrol edilecek ve uygun olmaması halinde açıklama yazılarak düzenlemeye verilecektir. Düzenlemeye verilen durumlarda adaylar kayıt tarihleri içerisinde ilk yüklediği belgeyi silerek yeni belgeyi yüklemek suretiyle yeniden kaydı tamamla butonuna basacaklardır.

E-Kayıt sistemine giriş için tıklayınız

Yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

KAYIT BELGELERİ:

-Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.

ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI İŞLEMLERİ

Kayıtlarını gerçekleştiren öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosundan teslim alabileceklerdir.

DERS KAYDI İŞLEMLERİ: Öğrenciler kayıt yenileme (ders kaydı) işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgiyi ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürolarından öğrenebileceklerdir.