2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YAN DAL YEDEK KAYIT İŞLEMLERİ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında çift anadal / yan dal programlarına yedekten kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri, 26 Ağustos 2021 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yapılacak, öğrenciler kayıt için çağrılmayacaktır. Öğrencilerin kayıt hakkı kazandıkları çift anadal / yan dal programına kayıtlanabilmeleri için aşağıda linki verilen dilekçeleri doldurup imzalayarak 0232 311 35 66 numaralı faksa göndermeleri veya @ogrenci.ege.edu.tr uzantılı e-posta adresinden sercan.gur@ege.edu.tr veya sercangurege@gmail.com adreslerine e-posta göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerin kayıt yenileme döneminde ilgili Fakülteye ders kaydı için müracaat etmeleri gerekmektedir.

Çift Anadal Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.

Yandal Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.

Çift Anadal yedekten kayıt hakkı kazananlar için tıklayınız.

Yan dal yedekten kayıt hakkı kazananlar için tıklayınız.