2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

2017/2018 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında ders kayıt işleminin gerçekleştirilmesi için; ilgili Fakülte/ Enstitü/Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu/ Enstitünün belirtilen kayıt yenileme tarihlerinde http://ebys.ege.edu.tr adresinden, kullanıcı adının ve şifresinin yazılarak sisteme giriş yapılması ve aşağıdaki adımlara dikkat edilerek kayıt işleminin tamamlanması gerekmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında kayıt yenileme yapacak öğrencilerimizin kayıt yenileme tarihleri ve işlemlerine ilişkin duyurularımızı ve kılavuzlarımızı dikkatli bir şekilde inceleyerek, ilgili kayıt yenileme tarihlerinde kayıt yenilemelerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında kayıtlanan ve öğrenimine devam etmekte olan Üniversitemiz tüm öğrencileri kayıt yenileme işlemlerini "ebys.ege.edu.tr" adresinden gerçekleştireceklerdir.

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNE İLİŞKİN  DUYURU (667 SAYILI KHK ÖĞRENCİLERİ DAHİL)

UZAKTAN EĞİTİM LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN  KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNE  İLİŞKİN DUYURU

LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN  KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU