2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde Fen, Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Spor Bilimleri Fakültelerindeki lisans yaz okulu dersleri ile Fen Bilimleri Enstitüsündeki lisansüstü yaz okulu dersleri belirlenmiştir. Üniversitemizden misafir öğrenci olarak yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerin web üzerinden ön başvuru işlemleri  26 Haziran- 24 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yaz okulu ders seçimi ve kesin kayıt işlemleri  17- 19 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz okulu ders seçimi ve kesin kayıt işlemlerinde ders/derslerde değişiklik yapılabilir. Bu süreç sona erdiğinde kayıt yapılmış ders/derslerin açılması durumunda değişiklik yapılamaz.

Üniversitemizden misafir öğrenci olarak yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerin web üzerinden ön başvuru işlemleri; 26 Haziran- 24 Temmuz 2017 tarihleri arasında

adresinden gerçekleştirilecektir.

Yaz okulu ders seçimi ve kesin kayıt işlemleri; 17- 19 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz okulu ders seçimi ve kesin kayıt işlemlerinde ders/ derslerde değişiklik yapılabilir. Bu süreç sona erdiğinde kayıt yapılmış ders/ derslerin açılması durumunda değişiklik yapılamaz.

Öğrenci sayısı yeterli olmayan ancak açılması muhtemel derslerin birimlerce belirlenmesi ve açılacak derslerin ilanı; 20 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Yaz okulunda açılmayan ders yerine yeni ders seçmek için 21- 24 Temmuz 2017 tarihlerinde ek süre verilecektir. Ek sürede açılması kesinleşen dersler iptal edilmez, açılmayan dersler yerine yeni ders veya ilk defa ders seçimi yapılabilir.
Yaz okulu öğretimi 24 Temmuzda 2017 başlayacaktır.

Üniversitemiz öğrencileri için yaz okulu ders kaydı işlemlerine dair kılavuz için tıklayınız.
Misafir öğrenci yaz okulu ders kaydı işlemlerine dair kılavuz için tıklayınız.
Yaz okulu ders ücretlerine dair duyuru metni için tıklayınız.
Yaz okulu detaylı bilgi için tıklayınız.

Yaz okulu açılan dersler:
Fen Fakültesi açılan dersler için tıklayınız.
(*) Fen Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
Mühendislik Fakültesi açılan dersler için tıklayınız.
(*) Mühendislik Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
İktisadi İdari Bilimler Fakültesi açılan dersler için tıklayınız.
(*) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
Spor Bilimleri Fakültesi açılan dersler için tıklayınız.
(*) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
(*) Ziraat Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
(*) Eğitim Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
(*) Edebiyat Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
(*) İletişim Fakültesi öğrencilerine eşdeğer olarak verilecek dersler için tıklayınız.
---
Fen Bilimleri Enstitüsü açılan dersler için tıklayınız.

(*)Eşdeğer dersler Üniversitemiz Fakülte/ Yüksekokulları tarafından Üniversitemiz ilgili Fakülte/ Yüksekokul öğrencilerinin alması için uygun görülen dersleri göstermektedir. Misafir öğrenciler kayıt yapacakları derslerin eşdeğerliliği konusunda kayıtlı oldukları Üniversiteden bilgi alacaklardır.